Dortmund flirt met Haller in aanloop van Champions League duel

Borussia Dortmund heeft interesse in Sébastien Haller, zo weet het Duitse Bild te melden. De Ivoriaans international zou bij Dortmund in beeld zijn als kandidaat voor de spitspositie wanneer Erling Braut Haaland na dit seizoen verkocht wordt. Erik ten Hag reageerde in een interview met Sport Bild op de vermeende interesse van . Ten Hag benadrukt dat het aantrekken van Haller duur kan uitvallen. De vermeende interesse van Dortmund in Haller komt op een saillant moment. Ajax neemt het volgende week dinsdag namelijk op tegen de nummer drie van de Bundesliga in kader van de Champions League. Op 3 november volgt de return in het Signal Iduna Park.

“Ik ken de plannen van Dortmund niet”, reageert Ten Hag als hij gevraagd wordt naar de vermeende interesse van Borussia Dortmund in Haller. “Gezien de klasse van Sébastian sluit ik in ieder geval niet uit dat hij een interessante speler kan zijn voor Borussia Dortmund. Wat ik wel kan zeggen: het zou heel duur worden.” Ajax nam Haller in januari van dit jaar voor 22,5 miljoen euro over van West Ham United. De 27-jarige spits staat tot medio 2025 onder contract in Amsterdam.

Related posts

1 Comment

  1. Slingertje.

    Gewoon stemmingmakerij van dat BvB dus maar niet al te druk om maken.
    Laat Haller er maar 3 inschieten dinsdag.

Comments are closed.