Opstellingen Ajax – FC Utrecht

Ajax ontvangt vandaag FC Utrecht voor de achtste ronde van het Eredivisie toernooi. Het belooft een ware broederstrijd te worden, althans voor de heren Timber. Niet alleen privé maar nu ook in een wedstrijd zal Jurriën zijn broer Quinten het leven zuur proberen te maken en vice versa. Bas Nijhuis zal toezien dat dit op het veld in ieder geval sportief verloopt. De wedstrijd begint om 14:30 uur en is te zien via ESPN.

Opstelling Ajax: Remko Pasveer, Noussair Mazraoui, Jurrien Timber, Lisandro Martínez, Nico Tagliafico, Edson Álvarez, Steven Berghuis, Ryan Gravenberch, David Neres, Sebastien Haller, Dusan Tadić

Opstelling FC Utrecht: Paes, Van de Maarel, Van der Hoorn, Janssen, Warmerdam, Maher, Ramselaar, Van Overeem, Sylla, Douvikas, Van der Streek

Related posts