Live Ajax – FC Utrecht: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Karakteristieken
Ajax – FC Utrecht staat voor de 51ste keer op het programma en daarvan wist Ajax er 39 te winnen. De laatste keer dat FC Utrecht wist te winnen in de Johan Cruijff Arena was vier jaar geleden en toen was Erik ten Hag de trainer van de club uit de Domstad. Twee doelpunten van Labyad zorgden uiteindelijk voor de zege van FC Utrecht. De grootste zege van Ajax op FC Utrecht was in 1976. Het werd toen 7-0 en in die wedstrijd wist Geels vijf keer te scoren. FC Utrecht vinden we momenteel terug op de vijfde plaats met veertien punten uit zeven wedstrijden. Ajax is koploper met negentien punten uit zeven wedstrijden.

Nijhuis aangesteld als arbiter
Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Hij wordt in Amsterdam geassisteerd door Sander van Roekel en Charl Schaap. Allard Lindhout is de VAR in Zeist. Het duel in de Johan Cruijff Arena begint om 14:30 uur.

Ten Hag laat elftal staan, Klaassen opnieuw op de bank
Trainer Erik ten Hag ziet geen reden om wijzigingen aan te brengen in zijn elftal en dat zal betekenen dat Davy Klaassen opnieuw start vanaf de bank. Maarten Stekelenburg zal ook in deze wedstrijd afwezig zijn waardoor Remko Pasveer het doel zal verdedigen.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Remko Pasveer, Noussair Mazraoui, Jurrien Timber, Lisandro Martínez, Daley Blind, Ryan Gravenberch, Steven Berghuis, Edson Álvarez, Antony, Sebastien Haller, Dusan Tadic.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts