‘Ajax meldt zich bij FC Dallas voor ‘superspits’ Ricardo Pepi’

Ajax heeft verregaande interesse in Ricardo Pepi, de achttienjarige centrumspits van FC Dallas, zo melden diverse media zoals 90min en journalist Chris Smith. Volgens Smith is een delegatie van Ajax afgelopen zaterdag afgereisd naar Vancouver om Pepi met eigen ogen te aanschouwen. Ajax zou ook al met vertegenwoordigers van Pepi gesproken hebben. Ajax wil snel toeslaan daar ook clubs uit de Italiaanse Serie A, de Duitse Bundesliga én de Engelse Premier League inmiddels Pepi in het vizier hebben. De gesprekken tussen Ajax en FC Dallas starten daarom naar alle waarschijnlijkheid snel.

Pepi kan wel eens de duurste speler worden in de geschiedenis van de Major League Soccer. Tot op heden is dat Alphonso Davies die in 2019 voor een slordige 19 miljoen euro van de Vancouver Whitecaps naar Bayern München overstapte. Pepi maakt snel naam in de Amerikaanse Major League. Hij heeft in 24 duela al twaalf doelpunten gemaakt en debuteerde ook al in het Nationale team waarbij hij ook direct wist te scoren en twee assists leverde tegen Honduras (4-1 winst).

Related posts