Jong Ajax wint met 3-1 van MVV

Jong Ajax heeft maandagavond de thuiswedstrijd tegen MVV met 3-1 gewonnen en dat was de derde zege op rij voor de ploeg van John Heitinga. Naast spits Danilo mocht ook Devyne Rensch minuten maken. Na een kleine 25 minuten hadden de bezoekers uit Maastricht op voorsprong kunnen komen maar Blummel wist een toegekende strafschop niet te benutten. Nadat Victor Jensen even later werd neergehaald binnen het strafschopgebied, kende de arbiter wederom een penalty toe. Danilo was wél scherp: 1-0. Vlak voor rust maakte Ünüvar er op fraaie wijze 2-0 van. Ook in de tweede helft domineerde Jong Ajax en na de 3-0 van Danilo was de wedstrijd gespeeld. In de extra tijd wist MVV via Dzepar nog wel de aansluitingstreffer te scoren maar door de 3-1-overwinning meldt Jong Ajax zich voor het eerst in het linkerrijtje van de Keuken Kampioen Divisie. Dat het samen met FC Volendam wel de meest scorende ploeg is, zal trainer John Heitinga zeer tevreden stemmen.

Opstelling Jong Ajax: Setford, Regeer (52. Llansana), Rensch (46. Van Gelderen), Hillen (61. Musampa), Baas, Fitz-Jim, Warmerdam (90+1. Salah-Eddine), Jensen, Rasmussen, Danilo (60. De Waal), Ünüvar (90+1. Giovanni)

 

 

Related posts