Overmars: ‘Huntelaar bij Ajax altijd welkom, maar niet meer als speler’

Als speler zal Klaas-Jan Huntelaar niet meer terugkeren bij Ajax, maar wellicht dat een terugkeer in een andere rol tot de mogelijkheden behoort. ‘Hij is altijd welkom’. Dat verteld Marc Overmars in een interview met Ajax Life. Huntelaar zit sinds eind vorig seizoen zonder club en het is nog onduidelijk of hij doorgaat als voetballer. In januari van dit jaar verliet  ‘The Hunter’ Ajax om te proberen Schalke 04 in de Bundesliga te houden. Hij kon niet voorkomen dat de Duitse club degradeerde.

Overmars heeft naar eigen zeggen nog regelmatig contact met Huntelaar. ‘Maar niet meer over een terugkeer als speler. Klaas is nu even aan het genieten. Dat is goed, maar moet hij niet te lang doen. Daarna moet hij weer aan de slag. Hij weet dat hij bij Ajax altijd welkom is.’

Related posts