UEFA geeft groen licht voor uitfans in Europese competities

De UEFA heeft groen licht gegeven voor  het vanaf dit seizoen weer toestaan van uit-supporters bij wedstrijden in de Europese competities. Ook vanuit Ajax komt de bevestiging dat uit-supporters dit seizoen welkom zijn bij de aankomende uitwedstrijden in de Champions League. Volgens De Telegraaf is Ajax druk bezig om helderheid te krijgen voor in eerste instantie het uitduel met Sporting Portugal. ‘We weten nu in elk geval dat het weer mag, maar er zitten natuurlijk nog wel heel wat haken en ogen aan’, aldus een woordvoerder van Ajax.  Uiteraard gelden wel overal de geldende corona-maatregelen van het land waar men op bezoek gaat.

Ajax start de groepsfase van de Champions League volgende week met een bezoek aan Sporting Portugal. Voor de Ajax supporters betekent dit de eerste Europese trip sinds de uitbraak van het coronavirus.

Europese uitduels Ajax in de groepsfase van de Champions League:
15 september, 21.00 uur: Sporting Portugal – Ajax
3 november, 21.00 uur: Borussia Dortmund – Ajax
24 november, 18.45 uur: Besiktas – Ajax

Related posts