‘Juventus gaat in 2022 weer een poging wagen voor Gravenberch’

Juventus heeft de komst van Ryan Gravenberch nog niet opgegeven. Tuttosport meldt dinsdag dat de Italiaanse grootmacht de middenvelder van Ajax in de zomer van 2022 naar Turijn wil halen. Juventus wil naar verluidt profiteren van het feit dat Gravenberch (19) nog steeds geen nieuw contract heeft getekend bij Ajax. De middenvelder ligt momenteel nog vast tot medio 2023 en Ajax wil niet dat hij over twee jaar gratis de deur uitloopt.

Juventus hoopt ook op medewerking van de zaakwaarnemer van Gravenberch; Mino Raiola. Juventus heeft goede contacten met Raiola, die regelmatig wordt gesignaleerd in Turijn en eerder diverse transfers verzorgde voor de Italiaanse club.

Gravenberch werd afgelopen april nog in verband gebracht met Juventus, al leidde dat destijds niet tot een vertrek bij Ajax. Juventus kon en wilde niet voldoen aan de vraagprijs van veertig miljoen euro voor de middenvelder. Gravenberch wordt in Italiaanse kringen regelmatig vergeleken met Paul Pogba, die tussen 2012 en 2016 het shirt droeg van Juventus.

Related posts