Ajax Vrouwen lopen tegen onnodige nederlaag aan tegen FC Twente: 0-1 (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen FC Twente onnodig met 0-1 verloren. Na lange tijd voor lege tribunes te hebben gespeeld, waren er bij deze wedstrijd eindelijk weer flink wat supporters aanwezig op sportpark de Toekomst.

De Ajax Vrouwen waren in de eerste helft oppermachtig maar wisten dat niet uit te drukken in doelpunten. In de tweede helft werden de Ajax Vrouwen iets slordiger maar Romée Leuchter had het openingsdoelpunt moeten scoren. Ze kwam alleen voor keepster Van Domselaar maar faalde in de afronding. Ook de rebound voor Nadine Noordam ging er niet in. Kort na dat moment ging het aan de andere kant mis. Tijdens een zeer zeldzame uitbraak van FC Twente viel de bal na een voorzet vanaf links voor aanvaller Van Dooren. Zij nam in de zestienmeter perfect aan en liet Lize Kop met haar schot kansloos achter. Zo waren de aanwezige supporters op de Toekomst getuige van een uiterst zure en onnodige nederlaag van Ajax. Onze fotograaf Jacques maakte natuurlijk weer enkele fraaie foto’s.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, De Sanders, Van der Gragt, Doorn (83. E. Bakker), Verhoeve, Sabajo (62. Spitse), Noordam, Leuchter, Grant, Tromp (62. Hoekstra), Pelova.

Related posts