Ajax wacht met voorverkoop Champions League kaarten eerst persconferentie kabinet af

Ajax wacht met het naar buiten brengen met informatie over de kaartverkoop voor de thuisduels in de Champions League eerst op de besluiten die het kabinet gaat nemen met betrekking tot de coronamaatregelen per 20 september af. Wel is al duidelijk dat er  geen passe-partouts in de verkoop komen. Per wedstrijd zal worden bekeken wat de mogelijkheden zijn wat betreft het toelaten van fans in de Johan Cruijff ArenA. Voor de kaartverkoop van uitwedstrijden in het miljoenenbal wacht de club nog op informatie vanuit onder andere de UEFA, zo meldt de club op de officiële website.

Op dit moment mogen voetbalstadions in Nederland voor twee derde gevuld zijn. Die maatregel geldt tot 20 september. Meer informatie over mogelijke losse kaartverkoop in de Eredivisie zal ook na de komende persconferentie worden bekend gemaakt. De persconferentie van het kabinet is op vrijdag 17 september. De eerste thuiswedstrijd in de Champions League vindt woensdag 28 september plaats, om 18.45 uur tegen Besiktas.

Related posts