Jong Ajax verliest thuisduel tegen Excelsior: 1-2 (Incl foto’s)

Jong Ajax kent een moeizame start van het nieuwe seizoen en ook vrijdagavond kon het niet tevreden van het veld stappen na de thuiswedstrijd tegen Excelsior. Het elftal van John Heitinga verloor met 1-2 en dat was opnieuw een domper. Jay Gorter onderscheidde zich in de eerste helft nog door een penalty te keren, maar zijn ploeg kwam na rust op een 0-2-achterstand. De 1-2 van Kenneth Taylor, vlak voor tijd, kwam te laat. Aan de inzet van de Ajacieden lag het zeker niet maar het stukje geluk ontbrak op sportpark de Toekomst. Met drie punten uit vier wedstrijden bezet Jong Ajax momenteel de achttiende plaats op de ranglijst. 

Opstelling Jong Ajax: Gorter, Regeer, Yah (53. Warmerdam), Hillen, Baas, Fitz-Jim, Taylor, Hlynsson (61. Rasmussen), Martha (60. Van Gelderen), De Waal (83. Giovanni), Ünüvar

Related posts