Ajax Vrouwen beginnen prima aan nieuwe seizoen en verslaan Excelsior met 1-7

De Ajax Vrouwen zijn het nieuwe seizoen prima begonnen want op bezoek bij Excelsior werd een 1-7 zege geboekt. Nikita Tromp wist drie keer doel te treffen voor het elftal van Danny Schenkel. Met debutanten Romée Leuchter en Nadine Noordam en de teruggekeerde Vita van der Linden in de gelederen, zetten de Ajax Vrouwen de tegenstander vanaf het begin vast. Na een ruststand van 0-3 liepen de Ajax Vrouwen uiteindelijk uit naar een dikke 1-7 overwinning. Naast Tromp wisten ook Pelova, Leuchter, Sabajo en Grant te scoren.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; Van der Linden (46. Zeeman), Doorn, De Sanders, Verhoeve (79. Altelaar), Noordam, Pelova (60. T. Hoekstra), Sabajo (60. Spitse); Tromp, Leuchter, Grant (75. Bakker)

Related posts