Live FC Twente – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Voor Ajax staat in de tweede speelronde een uitwedstrijd tegen FC Twente op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
FC Twente – Ajax staat voor de 55ste keer op het programma en daarin trok Ajax 24 keer aan het langste eind. Vorig seizoen werd de doorgaans lastige tegenstander met 1-3 verslagen mede door twee late doelpunten van Klaas-Jan Huntelaar. In de Johan Cruijff Arena wist FC Twente op 5 december met 1-2 te winnen en dat was tevens de laatste nederlaag van Ajax in de Eredivisie tot nu toe.

Higler aangesteld als arbiter
De KNVB heeft Dennis Higler aangesteld als scheidsrechter voor deze wedstrijd. Higler zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Van Roekel en Honig. Vierde official in Enschede is Gerrets en Kamphuis zal fungeren als VAR. FC Twente – Ajax begint zondag om 12:15 uur.

Ten Hag kiest voor Berghuis ondanks terugkeer Antony
Erik ten Hag zag Ajax vorige week met 5-0 winnen van NEC en voor de trainer is er dus weinig reden om zijn elftal te gaan wijzigen. Dat betekent dat Steven Berghuis weer in de basis begint. Antony zit wel bij de wedstrijdselectie na zijn deelname aan de Olympische Spelen, maar mag rustig aan beginnen op de bank, zo weet het AD te melden. Perr Schuurs is hersteld van een blessure maar zal niet starten in de basis. Tagliafico mist de wedstrijd in Enschede vanwege een schorsing.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Maarten Stekelenburg, Noussair Mazraoui, Jurrien Timber, Lisandro Martínez, Daley Blind, Edson Álvarez, Davy Klaassen, Ryan Gravenberch, Steven Berghuis, Sebastien Haller, Dusan Tadic.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts