‘Willems ondanks aanwezigheid in ArenA niet in beeld bij Ajax’

Jetro Willems werd tijdens de wedstrijd Ajax – NEC gespot in de Johan Cruijff ArenA maar volgens Mike Verweij, verslaggever van De Telegraaf,  is Willems bij Ajax niet in beeld als nieuwe linksback. De clubloze Willems voedde zelf via een post op zijn Instagram-pagina de geruchten, wat op social media nogal veel stof deed opwaaien. Van de huidige linksback van Ajax, Nicolas Tagliafico, is namelijk bekend dat hij graag wil vertrekken en dat Ajax wil meewerken aan een transfer.

‘Soms is het tijdens de transferperiode loos alarm’, zo drukt Verweij de geruchten op Twitter de kop in. ‘Willems was tijdens Ajax – NEC aanwezig in een skybox van de Johan Cruijff ArenA, maar hoewel hij in het verleden samenwerkte met Erik ten Hag: geen optie.’

Related posts