Jong Ajax in slotfase onderuit tegen FC Dordrecht: 1-2

Jong Ajax heeft maandagavond de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht met 1-2 verloren en wacht dus nog altijd op de eerste overwinning van het nieuwe seizoen. De ploeg van John Heitinga werd in de wedstrijd op de been gehouden door een opnieuw uitstekend keepende Jay Gorter, en kwam zelfs op voorsprong door een doelpunt van Max de Waal. In de tweede helft speelde Jong Ajax sterk maar kropen de bezoekers meer uit hun schulp. In de slotfase ging het alsnog mis want Nikolas Agrafiotis wist Gorter toch twee keer te verslaan en daarmee werd het opnieuw een zure avond voor Heitinga en zijn mannen. Komende vrijdag kan Jong Ajax opnieuw op jacht naar de eerste punten van het seizoen. In Brabant is FC Den Bosch de tegenstander.

Opstelling Jong Ajax: Gorter, Van Gelderen, Warmerdam (90+3. Yah), Llansana (90+3. Hillen), Douglas, Regeer, Fitz-Jim, Hlynsson, Rasmussen, De Waal (68. Hansen), Giovanni (75. Van Axel Dongen)

 

Related posts