Telegraaf schiet gerucht af: ‘Geen sprake van transfer Eriksen naar Ajax’

Er is er vooralsnog geen sprake van een transfer van Christian Eriksen naar Ajax, zo weet Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf te melden. Maandag doken er geruchten op, maar die drukt Verweij voor nu de kop in.

De Deense spelmaker moet na zijn recente hartstilstand afstand doen van zijn defibrillator en moet vervolgens nog een medisch traject doorlopen om überhaupt toestemming te krijgen. In Nederland is het wél toegestaan om met defibrillator te spelen. Vervolgens verschenen er geruchten over een eventuele terugkeer naar Ajax. De medische staf zou Eriksen medisch al goedgekeurd hebben, waarna de deal door zou mogen gaan. Verweij hoorde echter van ‘betrouwbare bronnen’ dat er op dit moment geen sprake is van een terugkeer.

Related posts