Ten Hag wint Rinus Michels Award

Erik ten Hag heeft voor de tweede keer als trainer van Ajax de Rinus Michels Award gewonnen. Ten Hag ontving de bijbehorende bokaal uit handen van directeur voetbalzaken Marc Overmars. De eerste keer dat Ten Hag de prijs won was in het seizoen 2018/2019 waarin Ajax ook beslag op de dubbel wist te leggen. Ook afgelopen seizoen wist Ajax op overtuigende wijze de landstitel te pakken en won na een mooi avontuur langs verschillende toptegenstanders ook de beker. De winnaar van de Rinus Michels Award wordt door de trainers van alle Nederlandse betaald voetbalclubs bepaald. De andere genomineerden waren Henk Fraser (Sparta), Sjors Ultee (Fortuna Sittard), Fred Grim (RKC Waalwijk) en Thomas Letsch (Vitesse). In het seizoen 2015/2016 werd Ten Hag ook al eens verkozen tot beste trainer van het jaar en toen was hij nog werkzaam bij FC Utrecht.

Related posts