Jong Ajax verliest bij ADO: 2-0

Jong Ajax is het nieuwe seizoen niet goed begonnen want op bezoek bij ADO Den Haag werd zondagmiddag met 2-0 verloren. Met een uitblinkende Jay Gorter op doel kon de ploeg van John Heitinga goed mee met de degradant van vorig seizoen maar tot scoren kwamen beide ploegen niet in de eerste helft. Vlak na rust kwam de thuisploeg op voorsprong door Catic maar Jong Ajax bleef gevaarlijk en het was Rasmussen die tot twee keer toe de gelijkmaker had kunnen scoren, maar het was doelman Koopmans die dat voorkwam. De grootste kans van de wedstrijd kwam toen de sirene voor het Haags kwartiertje door het stadion klonk. Rio Hillen kon, weliswaar vanuit een scherpe hoek, vrij inschieten maar Koopmans redde weer. Vlak voor tijd verdubbelde ADO Den Haag haar voorsprong. Thomas Verheydt was daarbij de doelpuntenmaker waardoor Jong Ajax uiteindelijk met lege handen bleef staan.

Opstelling Jong Ajax: Gorter, Regeer, Llansana, Hillen (83. Yah), Baas, Fitz-Jim, Hlynsson (70. Van Gelderen), Jensen, Rasmussen, De Waal (70. Hansen), Martha (46. Ünüvar)

Related posts