Uitslag prijsvraag: Wie wint het nieuwe Ajax-uitshirt 2021-2022?

Hierbij nog de uitslag van onze prijsvraag van 20 mei j.l. Dit keer was de vraag: Uit welke wedstrijd komen onderstaande twee foto’s? Heel veel  goede inzendingen maar ook helaas toch weer ook een aantal foute en sommige inzendingen ontbraken, jammer genoeg weer de adresgegevens en/of de maat. Zonde! Uit alle goede inzendingen hebben wij de volgende winnaar geselecteerd:
Sharon-Lee Berkholst uit Almere

Gefeliciteerd Sharon-Lee Berkholst ! Dit prachtige shirt komt zsm jou kant op!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je natuurlijk naar: Bouds-Inn.nl.
LET OP: Koop nu de nieuwe uitcollectie 2021-2022 met 10% korting via de kortingscode ajax10
 Nergens goedkoper!

Niets gewonnen? Niet getreurd: ook dit seizoen plaatsen we zeer regelmatig een nieuwe prijsvraag waar weer mooie prijzen te winnen zijn! Hou onze website en andere kanalen als Facebook, Instagram en Twitter dus goed in de gaten en win! Over de uitslagen van prijsvragen kan niet worden gecorrespondeerd!

Related posts