‘Mazraoui gelinkt aan Arsenal’

Noussair Mazraoui kan mogelijk de overstap maken naar de Premier League, zo weet de Marokkaanse media vandaag te melden. Mazraoui is bij Ajax nog in het bezit van een contract tot medio 2022 maar het is geen geheim dat wanneer er een club voldoet aan de vraagprijs tussen de tien en vijftien miljoen de verdediger mag vertrekken bij Ajax.

Arsenal lijkt inmiddels interesse te hebben in de Marokkaanse verdediger en volgens Mike Verweij van De Telegraaf lijkt Mazraoui een van de vertrekkende spelers bij Ajax deze zomer. ‘Mazraoui is op weg naar de uitgang. Hij heeft dezelfde zaakwaarnemer als Hakim Ziyech, die een van de grootverdieners was in Amsterdam. Maar de tijd van de megasalarissen is door corona voorbij. Natuurlijk zal Ajax sommige spelers alsnog veel blijven betalen, maar in sommige contractonderhandelingen wordt nu wel gezegd: tot hier en niet verder. Aan de ene kant wil Ajax er best uitkomen met Mazraoui maar niet voor de bedragen die nu op tafel liggen. Een vertrek lijkt dus voor de hand te liggen’.

Related posts