Neres in Brazilië gearresteerd op illegaal huisfeest (Incl. beelden)

Volgens Braziliaanse media is David Neres in de nacht van donderdag op vrijdag in Brazilië gearresteerd omdat hij aanwezig was op een illigaal huisfeest. De politie viel rond 02.00 uur (lokale tijd) een huisfeest in de Braziliaanse stad São Paulo binnen waar naast Neres nog ruim 120 personen aanwezig waren. De aanwezigen zouden zich totaal niet aan de corona maatregelen houden en onder andere geen mondkapjes dragen. In São Paulo geldt op dit moment een verbod op evenementen na 21.00 uur. Inmiddels zijn er ook beelden van de arrestatie van Neres.

Neres is even na 03.00 uur door de politie meegenomen naar het bureau. Ook Robert Arboleda, speler van São Paulo, zou zijn opgepakt. Volgens De Telegraaf heeft ook Ajax de mogelijke arrestatie van Neres via de media vernomen, maar is de club officieel nog niet op de hoogte gebracht. Onlangs werd Gabigol, speler van Flamengo, voor een soortgelijk incident opgepakt. Hij moest een boete van zo’n 17.000 euro betalen.

Related posts