Sport 1: Ajax wint strijd om Sulemana en betaalt minimaal 15 miljoen

Ajax lijkt de strijd om Kamaldeen Sulemana te hebben gewonnen, zo weet Sport 1 te melden. FC Nordsjaelland zou groen licht hebben gegeven voor een transfer en naar verluidt zal Ajax 15 miljoen op tafel leggen voor de Ghanese aanvaller. Dit bedrag zou de komende jaren nog kunnen oplopen door bonussen.

Sulemana staat al geruime tijd in de belangstelling van Ajax. Marc Overmars en hoofdscout Henk Veldmate brachten onlangs een bezoek aan Nordsjaelland om de aanvaller over de streep te trekken. Sulemana liet weten op de hoogte te zijn van de interesse van Ajax maar ook de aanwezigheid van Mohammed Kudus lijkt een positieve draai aan de transfer te hebben gegeven. Ajax troeft onder meer Bayer Leverkusen en Manchester United af. Nordsjaelland-trainer Flemming Pedersen gunt de 19-jarige speler een mooie transfer en vergeleek Sulemana onlangs nog met Neymar en Kylian Mbappé. De international van Ghana gaat na Remko Pasveer de tweede zomeraanwinst worden en zal als alle details zijn afgerond spoedig gepresenteerd worden in Amsterdam.

Related posts