Vijf Ajacieden in definitieve EK-selectie Oranje

Bondscoach Frank de Boer heeft de definitieve EK-selectie van het Nederlands elftal bekend gemaakt. Daarin zitten vijf Ajacieden: Maarten Stekelenburg, Jurriën Timber, Daley Blind, Ryan Gravenberch en Davy Klaassen. Uit de voorlopige selectie moesten nog 8 spelers afvallen. Dat zijn: Marco Bizot, Steven Bergwijn, Anwar El Ghazi, Hans Hateboer, Rick Karsdorp, Jeremiah St Juste, Kenny Tete en Tonny Vilhena. Voor Timber, Gravenberch en Klaassen betekent het de eerste keer dat zij deelnemen aan een eindtoernooi met Oranje.

De definitieve EK-selectie van Oranje:
Keepers:
Jasper Cillessen, Maarten Stekelenburg, Tim Krul.

Verdedigers:
Patrick van Aanholt, Nathan Aké, Daley Blind, Denzel Dumfries, Matthijs de Ligt. Jurriën Timber, Joël Veltman, Stefan de Vrij, Owen Wijndal.

Middenvelders:
Donny van de Beek, Ryan Gravenberch, Frenkie de Jong, Davy Klaassen, Teun Koopmeiners, Marten de Roon, Georginio Wijnaldum.

Aanvallers:
Steven Berghuis, Memhpis Depay, Cody Gakpo, Luuk de Jong, Donyell Malen, Quincy Promes, Wout Weghorst.

Related posts

1 Comment

  1. KBouter

    Die aso en onbeschofte flikker van De Boer heeft nog niet eens de moeite genomen om de afvallers het persoonlijk mede te delen. Hij deed het af met een appje.Word nooit wat met deze zwaar over het paard getilde nietsnut!

Comments are closed.