Sulemana bevestigt: ‘Ajax heeft een bod op mij uitgebracht’

Ajax heeft inderdaad een bod uitgebracht op Kamaldeen Sulemana, zo bevestigt de Ghanees tegenover het Deense medium BT. ‘Ik weet dat er een bod van Ajax is. Dat is wat ik er over kan zeggen. Helaas kan ik verder geen vragen beantwoorden, omdat ik niet dieper in kan gaan op de details. Maar er is een bod uitgebracht.’ Naar verluidt moet Sulemana ruim dertien miljoen euro kosten. De aanvaller staat onder contract bij het Deense FC Nordsjaelland maar wordt begeerd door diverse clubs waarvan Ajax en Manchester United het meest concreet zijn.

Afgelopen maandag speelde FC Nordsjaelland tegen Brøndby IF (0-2 verlies) en de kans is groot dat dat voor Sulemana zijn laatste wedstrijd voor FC Nordsjaelland is geweest. ‘Ja, het was waarschijnlijk mijn laatste wedstrijd in Denemarken. Maar we hebben nog geen definitieve beslissing genomen. We moeten het nog zien.’

Related posts