Ajax Vrouwen verslaan PSV en hebben nog zicht op ticket voor de voorronde van de UEFA Women’s Champions League. (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen de vrouwen van PSV met 3-2 gewonnen. Aangezien de Ajax Vrouwen uitgeschakeld waren voor de landstitel kwamen de dames toch zeer goed het veld op en werd een mogelijk feestje van de ploeg uit Eindhoven verpest. Eshly Bakker, Lisa Doorn en Nikita Tromp wisten doel te treffen op de Toekomst en door de overwinning maken de vrouwen nog steeds kans op een ticket voor de voorronde van de UEFA Women’s Champions League. Door de overwinning van Ajax werden de vrouwen van FC Twente landskampioen na een 1-0 zege op ADO Den Haag. Natuurlijk was onze fotograaf  Jacques weer aanwezig voor enkel fraaie foto’s.

Opstelling Ajax Vrouwen: Dinkla, De Sanders, Van der Gragt (46. Sabajo), Doorn, Verhoeve, Spitse, Dijkstra, Pelova, Grant, Bakker (46. Tromp), Lewerissa

Related posts