Vijf Ajacieden in definitieve EK-selectie Jong Oranje

De definitieve EK-selectie van Jong Oranje voor de knock-outfase is door de KNVB bekendgemaakt. Ajax is hofleverancier met in totaal vijf spelers in die selectie. Brian Brobbey, Kjell Scherpen, Jurgen Ekkelenkamp, Perr Schuurs en Devyne Rensch. Voor rensch betekent het zijn debuut in de selectie van Jong Oranje dat op maandag 31 mei de kwartfinale van het EK speelt tegen Jong Frankrijk. De wedstrijd begint om 18.00 uur en wordt gespeeld in de Bozsik Aréna in Budapest.

Definitieve Selectie Jong Oranje:
Brian Brobbey, Devyne Rensch, Kjell Scherpen, Jurgen Ekkelenkamp, Perr Schuurs (allen Ajax), Calvin Stengs, Dani de Wit, Myron Boadu (allen AZ), Noa Lang (Club Brugge), Azor Matusiwa (FC Groningen), Maarten Paes (FC Utrecht), ,Ferdi Kadioglu (Fenerbahce), Justin Bijlow, Tyrell Malacia (beiden Feyenoord), Deyovaisio Zeefuik, Javairo Dilrosun (beiden Hertha BSC), Sven Botman (LOSC Lille), Mitchel Bakker (Paris Saint-Germain), Jordan Teze (PSV), Justin Kluivert (RB Leipzig), Abdou Harroui (Sparta Rotterdam), Danilho Doekhi (Vitesse) en Ludovit Reis (VfL Osnabrück)

Related posts