AS Roma en Napoli jagen op 17-jarige Ajacied Milovanovic

AS Roma en Napoli hebben beiden hun zinnen gezet op Metja Milovanovic, zo meldt de Italiaanse sportkrant Gazetta dello Sport. Milovanovic is een 17-jarige linker centraleverdediger met Servische roots en een Nederlands paspoort en de aanvoerder van Oranje Onder 17.  De linkspoot werd geboren in Vlaardingen en speelde in de jeugd eerder voor Feyenoord en Sparta. Afgelopen seizoen speelde hij voor Ajax onder-17. Door de coronapandemie bleef de teller echter op slechts drie officiële wedstrijden staan voor de 1.81 meter lange centrumverdediger. De Italiaanse roze sportkrant noemt Milovanovic ‘de nieuwe Matthijs de Ligt’. Volgens de Italianen zou de verdediger geen profcontract tekenen bij Ajax en dus zijn beide Italiaanse clubs er als de kippen bij om hem voor een kleine opleidingsvergoeding weg te kapen uit Amsterdam.

Related posts