Leipzig rekent gewoon nog op komst Brobbey

De laatste weken zwellen de geruchten aan over Brian Brobbey. Erik ten Hag liet weten dat Marc Overmars bezig is om hem terug naar Ajax te halen. Florian Scholz, commercieel directeur bij Leipzig, laat tegenover BILD echter weten dat men in Oost-Duitsland uitkijkt naar de komst van Brobbey. We zijn blij dat Brian bij ons heeft getekend en naar Leipzig komt komende zomer. We hebben contact met hem en bereiden het komende seizoen met hem voor”, zo laat Scholz namens Leipzig aan BILD weten.

Brobbey ondertekende in maart een vierjarig contract bij Leipzig, dat hem transfervrij overneemt van Ajax. De afgelopen weken klinkt echter steeds hardnekkiger dat de spits spijt zou hebben van die keuze. Ook BILD schrijft dat Brobbey aan het twijfelen is geslagen, mede door het vertrek van Julian Nagelsmann naar Bayern München. Daarnaast is ook Markus Krösche, de sportief directeur die Brobbey naar Leipzig haalde, vertrokken. De Duitse boulevardkrant schrijft dat Brobbey en Ajax al enkele gesprekken over een gezamenlijke toekomst hebben gevoerd.

Mike Verweij, clubwatcher van De Telegraaf, zei in de voetbalpodcast van de krant dat de spits bij Overmars heeft aangegeven dat hij graag in Amsterdam wil blijven. Verweij liet weten dat er wordt gesproken over een transfersom van zeven miljoen euro.

Related posts