Opstellingen Vitesse – Ajax

Helaas zijn we alweer aan het einde van het seizoen gekomen en al zijn we al kampioen, we gaan toch voor de winst. Ook Vitesse kan ook niet meer stijgen of dalen op de ranglijst maar zullen flink tegenstand willen bieden. Een aantal spelers zijn al op vakantie maar onze selectie is ruim genoeg om dat op te vangen. Onze oefenmeester heeft daarom de bovenstaande opstelling verzonnen waarmee we het Vitesse moeilijk gaan maken en de vraag is of we het honderdste competitiedoelpunt gaan maken (en wie!). Serdar Gözübüyük heeft de eer om deze wedstrijd te begeleiden. De wedstrijd begint om 14:30 uur en is te volgen op de gebruikelijke kanalen waaronder ook ons twitteraccount.

Opstelling Vitesse: Pasveer; Dasa, Doekhi, Bazoer, Hajek, Wittek; Tronstad, Huisman, Hernández; Openda, Gong

Opstelling Ajax: Stekelenburg; Timber, Schuurs, Martinez, Rensch; Ekkelenkamp, Kudus, Gravenberch; Antony, Haller, Tadic

Related posts