Ajax Vrouwen uitgeschakeld voor landstitel na verlies bij FC Twente

De Ajax Vrouwen gaan dit seizoen niet de kampioen worden van de Pure Energie Eredivisie want de uitwedstrijd tegen FC Twente werd vrijdagavond met 1-0 verloren. Met nog twee wedstrijden te gaan en een achterstand van zeven punten is de ploeg van trainer Schenkel uitgeschakeld. Afgelopen zondag werd de thuiswedstrijd tegen FC Twente met 1-2 verloren dus was er maar één optie vrijdagavond en dat was winnen. Dat gebeurde dus niet want het doelpunt van Renate Jansen in de eerste helft kon uiteindelijk niet worden weggewerkt door de Ajax Vrouwen. Met een directe rode kaart voor Van Diemen in de slotfase was de teleurstelling compleet voor de Ajax Vrouwen, en met het resultaat zal ook het behalen van het Champions League-ticket een lastig verhaal worden.

Opstelling Ajax Vrouwen: Dinkla, Van Diemen, Van der Gragt, De Sanders, Verhoeve, Spitse (79. Sabajo), Dijkstra (71. Tromp), Pelova, Grant, E. Bakker, Lewerissa (71. Vonkova)

Related posts