Ten Hag: ‘Overmars bezig met terugkeer Brobbey’

Brian Brobbey heeft een vierjarig contract getekend bij RB Leipzig maar of de spits ook daadwerkelijk de overstap naar Duitsland gaat maken blijft onzeker. Ajax zou namelijk bezig zijn om Brobbey terug te kopen en dat is best opmerkelijk te noemen.

Erik ten Hag liet zondag weten dat Marc Overmars ermee bezig is en dat Brobbey zou twijfelen of hij de overstap gaat maken. Nadat de spits een vierjarig contract ondertekende is er nogal wat veranderd bij Leipzig. Zo is niet alleen trainer Nagelsmann maar ook  directeur Krösche reeds opgestapt en met name de trainer was voor Brobbey een doorslaggevende factor om de overstap te maken. Theo Janssen liet zondagavond bij Studio Voetbal ook zijn licht schijnen over de situatie. ‘Die jongen zal twijfelen. Hij is misschien angstig, omdat de trainer en de technisch directeur weg zijn. Haller steekt ook niet in de beste vorm, misschien denkt hij dat hij toch eerste spits kan worden. Ajax is op zoek naar een goede spits, dan ben je een aardig bedrag kwijt. Bij Brobbey weet je dat hij het kan brengen, ook in belangrijke wedstrijden’.

Bron: NOS

Related posts

2 Comments

  1. Slingertje.

    Het zou heel apart zijn als dit gaat gebeuren maar wel mooi voor zowel Ajax als Brobby.

  2. De Nees

    Ja op zich goed voor Ajax, maar ik zou het maar niet doen. Ga je als Ajax toch echt diep door de knieën en je beloont ook nog ‘s slecht gedrag. Pizzaboer lacht zich de ballen uit de broek met de extra commissie. Nee laat deze geldwolf gaan en kijk lekker verder. Haal voor dat geld Ihattaren maar op.

Comments are closed.