Live Ajax – VVV Venlo: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Voor Ajax staat donderdag de thuiswedstrijd tegen VVV Venlo op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax – VVV Venlo staat voor de 22ste keer op het programma. De laatste editie van deze wedstrijd op 2 februari 2019 eindigde in een 6-0 overwinning voor Ajax en dit seizoen werd de uitwedstrijd met maar liefst 0-13 gewonnen, een Eredivisierecord. VVV Venlo vinden we momenteel terug op een 17e plaats met 23 punten uit 32 wedstrijden. Landskampioen Ajax heeft 82 punten uit 32 wedstrijden.

Higler aangesteld als arbiter
Dennis Higler zal donderdagmiddag de fluit hanteren in de Johan Cruijff Arena. Diks en Dobre treden op als assistent-arbiters, Pérez als vierde official en Blank is aangesteld als VAR. Ajax – VVV Venlo begint om 14:30 uur.

Ten Hag stuurt Tagliafico en Alvarez alvast op vakantie
Het is nog niet bekend met welk elftal trainer Erik ten Hag gaat aantreden tegen VVV Venlo maar veel wisselingen zal de oefenmeester niet doorvoeren. Wat wel duidelijk is, is dat Nico Tagliafico en Edson Alvarez niet meer in actie komen dit seizoen. Beide spelers zijn door Ten Hag vroegtijdig op vakantie gestuurd.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Maarten Stekelenburg, Noussair Mazraoui, Jurrien Timber, Lisandro Martinez, Devyne Rensch, Davy Klaassen, Mohammed Kudus, Ryan Gravenberch, David Neres, Sebastien Haller, Dusan Tadic

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts