Ajax smelt kampioensschaal om: Seizoenkaarthouders krijgen een deel

Ajax heeft de kampioenschaal om laten smelten en er 42.000 kleine kampioensterren van gemaakt. Deze sterren worden aan de seizoenkaarthouders uitgedeeld en zullen deze week op de mat vallen. Ajax vindt dat ook al zijn de supporters niet in het stadion geweest, ze toch bijgedragen hebben aan het kampioenschap en vandaar deze geste.

Edwin van der Sar zegt hierover:”Wij hebben het dit seizoen grotendeels zonder onze fans moeten doen, althans, ze zaten niet op de tribune. Desondanks hebben onze spelers hun steun iedere wedstrijd gevoeld. Bijvoorbeeld via sociale media en op weg naar het stadion. Eerder lieten we met #XXXVoorjullie al weten dat we het kampioenschap aan de fans opdragen. Het delen van de schaal met onze seizoenkaarthouders past daar mooi bij. Zij hebben hiermee een tastbare herinnering aan dit seizoen en zo zijn ze op een unieke manier betrokken bij het kampioenschap”. De kampioenster zal 3,45 gram wegen met zeshonderdste deel van de schaal erin verwerkt.

Related posts

1 Comment

Comments are closed.