Opstellingen Ajax – FC Emmen

Hoewel we officieus kampioen zijn kan er nog van alles misgaan want de bal blijft rond. Bij winst, gelijkspel of verlies van de nummer twee in de competitie zijn we officieel kampioen en die kans is vrij groot. Emmen zal er alles aan doen om het kampioensfeestje van ons uit te stellen zoals een goed voetbalteam zou doen. Erik ten Hag zet daarom gewoon de gebruikelijke elf op het veld want spanning is leuk maar de schaal in je handen hebben is beter. Zoals eerder gemeld is de wedstrijd voor iedereen op het open kanaal van ESPN te zien en mocht je niet kunnen kijken dan is het te volgen op ons Titter-account (aanrader). De wedstrijd begint om 14:30 en wordt begeleid door Kevin Blom.

Opstelling Ajax: Stekelenburg; Rensch, Timber, Martinez, Tagliafico; Klaassen, Alvarez, Gravenberch; Antony, Haller, Tadic

Opstelling FC Emmen: Verrips; Bijl, Araujo, Veendorp, Cavlan; Vlak, Peña, Bernadou; Adzic, De Leeuw, K.Frei

Related posts