Klaassen geniet: ‘Dit is waarvoor je het hele jaar elke drie dagen vol gas gaat’

Ook de dit seizoen bij Ajax  terug gekeerde Davy Klaassen is dolblij met het binnenhalen van de 35ste landstitel in de clubgeschiedenis van Ajax. ‘Het is een heel mooi kampioenschap. Je bent blij met elk kampioenschap, kampioen is kampioen’, aldus Klaassen na afloop voor de camera van ESPN. ‘De omstandigheden zijn wel apart, maar buiten zijn er veel mensen. Ik ben blij, want dit is waarvoor je het hele jaar elke drie dagen vol gas gaat.’

‘Dat – het er elke wedstrijd weer honderd procent te staan – klinkt makkelijker dan dat het is. We hebben de tegenstander heel vaak het gevoel gegeven van: vandaag wordt het hem niet. We hebben een goede selectie met spelers die dat beseffen. Dat het mis kan gaan als we een beetje gaan lopen kloten.’

Related posts