Ajax Vrouwen met 2-0 te sterk voor ADO Vrouwen (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond een overwinning geboekt in de tweede speelronde van de play-offs van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Op sportpark de Toekomst werd ADO Den Haag met 2-0 verslagen. Chasity Grant en Nikita Tromp waren verantwoordelijk voor de doelpunten. Na de nederlaag tegen PSV was er voor de dames maar één opdracht en dat was winnen. Dat lukte uiteindelijk vrij gemakkelijk en daardoor kunnen de vrouwen dit weekend kijken wat de concurrentie gaat doen, maar vooralsnog liggen de Ajax Vrouwen op koers voor het landskampioenschap. Ajax komt door de overwinning in punten gelijk met PSV, dat nog een duel minder gespeeld heeft. De Eindhovenaren gaan zondag op bezoek bij FC Twente. Vorige week won PSV vrouwen met 3-1 van Ajax. Onze fotograaf Jacques was natuurlijk weer aanwezig voor enkele fraaie foto’s.

Opstelling Ajax Vrouwen: Dinkla, L. Bakker, Van der Gragt, De Sanders, Van Diemen, Dijkstra (71. Sabajo), Spitse, Lewerissa (71. E. Bakker), Grant, Tromp, Pelova

Related posts