‘Tagliafico steeds nadrukkelijker in beeld bij Inter’

Nicolás Tagliafico heeft over Italiaanse interesse inmiddels niet te klagen. Inter wordt steeds nadrukkelijker genoemd. Ricardo Schlieper, de zaakwaarnemer van Tagliafico, sluit een transfer van de Argentijn naar Inter zeker niet uit. Inter is duidelijk een topclub. Wie wil er nou niet dat shirt dragen, als dat van de Nerazzurri? Iedereen wil dat’, vertelt de agent aan FC Inter News. Schlieper vertelt daarbij wel dat een eventuele transfer nog lang niet in kannen en kruiken is. ‘Er is nog niets concreet met Inter. Het is nog vroeg, laten we afwachten wat er gebeurt.’ Deze zomer mag de linksback van Ajax voor de gereduceerde transfersom’ van om en nabij de 15 miljoen euro vertrekken.

Volgens andere Italiaanse media, waaronder calciomercatoweb probeert Juventus Inter nog af te troeven in de strijd om de Argentijnse verdediger. ‘De oude dame’ probeert om de Roemeen Radu Dragusin in de deal te betrekken, aldus de geruchtensite.

Related posts