Ajax en Ten Hag verlengen contract tot medio 2023

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Erik ten Hag over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2022, zo meldt de club via de officiële website. De nieuwe overeenkomst gaat in per 1 juli 2021 en heeft een looptijd tot en met 30 juni 2023.

“Ik weet wat ik hier heb en met welke mensen ik hier werk. Daarnaast weet ik hoe we de volgende stap weer kunnen zetten met dit team. Ik ben hier gelukkig”, legt Ten Hag de aanleiding voor zijn contractverlenging uit. ” Ten Hag blijft daarnaast onverminderd ambitieus. “Ergens komen is één, ergens blijven is twee. In het buitenland staat Ajax op de kaart. We krijgen daarvoor de erkenning, maar we willen nog meer. We willen nog hoger en de topclubs in Europa ergeren.”

De trainer stond serieus in de belangstelling van andere clubs, vertelt directeur voetbalzaken Marc Overmars. “Maar ik denk dat voor Erik heel belangrijk is dat hij de mogelijkheden ziet in het elftal. En dat er nog rek in zit.”

Overmars is bijzonder tevreden met de prestaties die onder de huidige trainer de afgelopen jaren zijn behaald. “Wat hij heeft gepresteerd is enorm goed geweest. Onder andere het bijzondere jaar in de UEFA Champions League. Maar ook dit jaar bijvoorbeeld – zeer waarschijnlijk – weer de dubbel. Ik denk dat Erik ook nog steeds beter wordt als coach.”

Related posts

1 Comment

Comments are closed.