Opstellingen Ajax – AZ

Vandaag is het tijd voor een Noord-Hollands onderonsje. AZ komt op bezoek en zal proberen de titel voor Ajax zo lang mogelijk uit te stellen en wij willen gewoon die drie punten pakken. De wedstrijd tegen FC Utrecht speelden we wat minder en we hadden de arbitrage tegen. Vandaag er gewoon opklappen zodat de kampioenswedstrijd er snel aankomt. Erik ten Hag start weer met Davy Klaassen op het middenveld en Antony rechtsbuiten. De wedstrijd begint om 14:30 en wordt gefloten door Pol van Boekel.

Opstelling Ajax: Stekelenburg; Rensch, Timber, Martinez, Tagliafico; Klaassen, Alvarez, Gravenberch; Antony, Haller, Tadic

Opstelling AZ: Bizot; Sugawara, Letschert, Martins Indi, Wijndal; Midtsjø, Gudmundsson, Koopmeiners; Stengs, Boadu, Karlsson

Related posts

1 Comment

Comments are closed.