Opstellingen Ajax – FC Utrecht

Om 18:45 uur begint de inhaalwedstrijd tegen FC Utrecht in de Johan Cruijff Arena. Erik ten Hag eist het maximale van zijn ploeg want deze wedstrijd is voor de Domstedelingen het summum van voetbal. Van de vijftig keer tegen elkaar spelen wonnen de bezoekers er 5 en er werd 6 maal gelijkgespeeld. De snelle rekenaars onder ons zien dan dat Ajax 39 keer de winst pakte. De opstelling vanavond is gelijk aan die tegen Vitesse behalve dat Davey Klaassen vervangen wordt door Mohammed Kudus en David Neres in plaats van Antony. Allard Lindhout blaast zijn fluit op deze zonnige lenteavond. 

Opstelling Ajax: Stekelenburg; Rensch, Timber, Martinez, Tagliafico; Alvarez, Kudus, Gravenberch; Neres, Haller, Tadic

Opstelling FC Utrecht: Oelschlägel; Ter Avest, Van der Maarel, Janssen, Warmerdam; Maher, Gustafsson, Van de Streek, Van Overeem; Boussaid, Kerk

Related posts