Gerucht: ‘Eintracht Frankfurt aast op Ten Hag’

Alhoewel Erik ten Hag afgelopen zondag rondom de bekerfinale nog zinspeelde op een langer verblijf bij Ajax wordt er opnieuw een bundesliga club in verband gebracht met de coach van Ajax. Ten Hag stond al maandenlang op de radar van Borussia Mönchengladbach, maar die club stelde onlangs Adi Hütter van Eintracht Frankfurt aan. In de zoektocht naar een opvolger van Hütter  is Ten Hag in beeld gekomen, zo weet de Frankfurter Rundschau te melden . Eintracht Frankfurt staat momenteel op een derde plaats in de Duitse Bundesliga.

Ten Hag is volgens de regionale krant uit Frankfurt een serieuze optie voor het bestuur van Eintracht, al is er nog geen contact geweest met de keuzeheer van Ajax. Er staan in Frankfurt sowieso de nodige veranderingen te wachten. Naast het aanstaande vertrek van Hütter moet men ook op zoek naar een opvolger van Fredi Bobic. De technisch directeur heeft ervoor gekozen om na afloop van dit seizoen de uitdaging aan te gaan bij Hertha BSC.

Related posts