Overmars: ‘Onderhandelingen met Onana zijn gestopt: We komen er niet uit’

De onderhandelingen tussen Ajax en André Onana en diens zaakwaarnemer zijn afgebroken, zo vertelt Marc Overmars zondag voorafgaand aan de bekerfinale voor de camera van ESPN. ‘De stand van zaken is niet supergoed. We komen er niet uit. We zijn gestopt met de onderhandelingen en het zou kunnen dat hij volgend jaar transfervrij de deur uit kan. Het is jammer dat we er niet uitgekomen zijn’, aldus een zichtbaar balende Overmars.

Of Onana en zijn management inzetten op een transfervrij vertrek in de zomer van 2022, weet Overmars nog niet te vertellen. ‘Dat weet ik niet. Misschien probeert hij in juli een transfer te maken. Hij heeft het recht om het jaar uit te zitten.’

Erik ten Hag respecteert de keuze van André Onana om zijn contract voorlopig niet te verlangen. Ten Hag ziet echter nog mogelijkheden. ‘We gaan kijken hoe het straks bij het CAS is en dan kijken we naar hoe het loopt. Ik heb een hele goede band met André en wil hem heel graag bij Ajax houden’, aldus Ten Hag eveneens in gesprek met ESPN. Onana zit momenteel een schorsing uit voor een jaar, na eigen zeggen voor het slikken van een verkeerd pilletje. Die zaak komt binnenkort voor bij het CAS.

Related posts