Opstellingen AS Roma – Ajax

De returnwedstrijd tegen AS Roma staat voor vanavond op het programma. Ajax moet vanavond winnen om door te gaan in de Europa League en dat zal best wel een kluif worden. Roma hoeft alleen maar te verdedigen en waarschijnlijk zal de wedstrijd zich voornamelijk op de helft van de Italianen afspelen. Maarten Stekelenburg is weer fit en start onder de lat. Devyne Rensch is geschorst en Sean Klaiber krijgt de voorkeur boven Perr Schuurs.

Opstelling AS Roma: Pau Lopez; Mancini, Cristante, Ibanez, Karsdorp, Veretout, Diawara, Calafiori, Pellegrini, Dzeko, Mkhitaryan

Opstelling Ajax: Maarten Stekelenburg, Sean Klaiber, Jurrien Timber, Lisandro Martinez, Nico Tagliafico, Edson Alvarez, Davy Klaassen, Ryan Gravenberch, Antony, Dusan Tadic, David Neres

 

Related posts