7500 kaarten Ajax – AZ in no time uitverkocht

Als onderdeel van een testreeks met Fieldlabs mogen op zondag 25 april bij de competitiewedstrijd Ajax -AZ in  de Johan Cruijff ArenA 7500 toeschouwers toegelaten worden. De kaarten gingen deze donderdagochtend voor alleen seizoenkaarthouders om 10:00uur in de verkoop, Daarbij gold de regel dat er per seizoenkaart – Ajax heeft zo’n 42.000 seizoenkaarthouders – slechts één ticket besteld kon worden. Binnen anderhalf uur waren de tickets uitverkocht, zo liet Ajax via Twitter weten.

De supporters die een ticket hebben weten te bemachtigen, moeten voor de wedstrijd eerst nog een negatieve coronatestuitslag kunnen tonen. Op zaterdag 24 april of zondag 25 april dient men een sneltest te doen.

De aftrap van Ajax – AZ vindt plaats op zondag 25 april om 14.30 uur. Aanvankelijk zou het duel om 20.00 uur gespeeld worden, maar dit is vervroegd naar de middag. Mocht Ajax de inhaalwedstrijd tegen FC Utrecht volgende week donderdag; 22 april, winnen dan kan Ajax bij een overwinning op AZ kampioen worden.

Related posts