Opstellingen RKC Waalwijk – Ajax

Vandaag dalen we af naar de krochten van de Eredivisie om het tegen RKC Waalwijk op te nemen. Op 20 september van vorig jaar wonnen we thuis met 3-0 dus de Waalwijkers willen in hun eigen stadionnetje best wel winnen. Ajax zal het ze in ieder geval niet makkelijk maken omdat ook de nummer twee op slechts 8 punten achter staat. Stekelenburg staat nog niet onder de lat maar wordt vertegenwoordigd door Scherpen. De wedstrijd staat onder leiding van Bas Nijhuis, die het vorige treffen tussen de teams ook al floot, en zal om 16:45 uur beginnen.

Opstelling RKC: Lamprou; Bakari, Meulensteen, Touba, Quasten; Van der Venne, Azhil, Tahiri; John, Oosting, Daneels

Opstelling Ajax: Scherpen; Rensch, Timber, Martínez, Tagliafico; Álvarez, Klaassen, Gravenberch; Antony, Haller, Tadic

 

Related posts