Nicolò Schira: ‘Ajax geeft Onana contract tot 2025’

Andre Onana staat momenteel buitenspel wegens zijn dopingschorsing maar achter de schermen lijkt er een gloednieuw contract klaar te liggen voor de doelman van Ajax, zo weet transferexpert Nicolò Schira te melden. 

Het huidige contract van Onana loopt tot medio 2022 waardoor Ajax de doelman uit Kameroen eigenlijk komende zomer moet verkopen. Volgens Schira zit er echter geen club te wachten om een doelman aan te trekken die daarna nog enkele maanden niet in actie kan komen. Er waren onlangs geruchten dat Marc Overmars denkt aan een langdurig contract voor Onana en volgens Schira zou er momenteel een contract klaarliggen tot medio 2025 voor de doelman uit Kameroen. Eerder bevestigde Onana’s zaakwaarnemer Albert Botines al in De Telegraaf: ‘We zijn met Ajax in gesprek over een nieuw contract voor André. En ja, het is een mogelijkheid dat hij bijtekent’.

Related posts