Jong Ajax verliest thuiswedstrijd tegen TOP Oss: 0-1

Jong Ajax heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen TOP Oss met 0-1 verloren. De Ajacieden begonnen echter zeer goed aan de wedstrijd maar dat is het euvel van het hele seizoen. Taylor had al vroeg in de wedstrijd de openingstreffer moeten scoren maar zag zijn inzet gekeerd door doelman Geens. Ook in het verdere verloop van de eerste helft kreeg Jong Ajax dankzij goed veldspel de kans om te scoren en met name Ekkelenkamp, Ünüvar en Hansen waren ongelukkig in hun afwerking. Zoals vaker dit seizoen wist de tegenstander uit het niets wel te scoren en kort in de tweede helft was het Sanches die uit het niets de bal achter doelman Reiziger wist te schieten. Met Giovanni en Alex Méndez in de ploeg trachtte Van der Gaag nog wat te forceren en Jong Ajax zorgde in de slotfase ook nog voor wat meer gevaar. Echter werd er niet meer gescoord op sportpark de Toekomst en was het opnieuw een zure avond voor de ploeg van trainer Van der Gaag.

Opstelling Jong Ajax: Reiziger, Regeer, Kasanwirjo (61. Musampa), Llansana, Douglas, Q. Timber (61. Van Gelderen), Taylor, Ekkelenkamp (61. Fitz-Jim), Ünüvar (79. Méndez), Hansen (73. Giovanni), Martha

Related posts