Video: Ballenjongen is tijdrekken AS Roma zat

Ajax leek donderdagavond een behoorlijke stap te zetten naar de halve finale van de Europa League aangezien het in de tweede helft op een 2-0 voorsprong had kunnen komen, maar het lot bepaalde anders. Tadic miste de pingel, Scherpen ging in de fout en de Italianen scoorden twee doelpunten. Dat je als bezoekende club dan tijd gaat rekken is voorspelbaar maar daar dacht onze ballenjongen heel anders over. Riccardo Calafiori bedacht zich net op tijd door niet gestrekt te gaan nadat hij de bal met een behoorlijke snelheid tegen zich aan kreeg gegooid. ‘Ik geef toe dat ik ook geïrriteerd zou zijn als ik een tegenstander zou zien tijdrekken in zo’n situatie. Ik zeg niet dat ik het respecteer, maar ik begrijp zijn reactie wel’, waren de woorden van Calafiori na afloop die voor zijn actie ook nog eens een gele kaart ontving.

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Persoonlijk vond ik het wel grappig hoor toch één Ajacied die er voor wilde gaan en laten we wel wezen André Onana kon en kan er ook wat van met de bekende gevolgen van dien dus dit hoort nu eenmaal bij het spel en zolang de scheids niet ingrijpt , gewoon blijven voetballen.

Comments are closed.