Uitslag prijsvraag: Wie wint er deze keer zo’n schitterend Ajax-trainingsjack?

Hierbij nog de uitslag van onze prijsvraag van 22 maart j.l. Dit keer was wederom de vraag: Wie zijn de drie Ajacieden op onderstaande foto’s? Heel veel  goede inzendingen maar ook helaas toch weer een aantal foute en sommige inzendingen ontbraken, jammer genoeg weer de adresgegevens en/of de maat. Zonde! Uit alle goede inzendingen hebben wij Marc Nelissen uit Hillegom er uit gepikt als winnaar. Gefeliciteerd Marc met dat schitterende Ajax trainingsshirt! Het komt zsm jouw kant op!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je natuurlijk naar: Bouds-Inn.nl.
LET OP: De volledige Ajax uit- EN thuiscollectie 2020-2021
is bij Bouds-Inn nu verkrijgbaar met maar liefst 50% korting als je de kortingscode AJAX50 gebruikt! Nergens goedkoper!

Niets gewonnen? Niet getreurd: ook dit seizoen plaatsen we zeer regelmatig een nieuwe prijsvraag waar weer mooie prijzen te winnen zijn! Hou onze website en andere kanalen als Facebook, Instagram en Twitter dus goed in de gaten en win! Over de uitslagen van prijsvragen kan niet worden gecorrespondeerd!

Aron Winter
Michel kreek
Ronald Spelbos


Nu met maar liefst 50% korting via de kortingscode AJAX40

 

Related posts