Opstellingen Ajax – AS Roma

Ajax neemt het vanavond inde kwartfinale op tegen AS Roma in de Johan Cruijff Arena. Beide teams hebben een aantal geblesseerden maar zijn nog steeds gevaarlijk. Mocht Davy Klaassen er twee inprikken dan laat hij Kasper Dolberg achter zich en is hij UEL-topscorer van Ajax. Ajax speelt beide wedstrijden tegen de Romeinen in het Europese zwart-gouden tenue in verband met conflicterende kleuren in de thuistenues. Sergei Karasev is de scheidsrechter van dienst en hij zal de wedstrijd om 21:00 uur laten beginnen.

Opstelling Ajax: Scherpen; Rensch, Timber, Martinez, Tagliafico; Alvarez, Klaassen, Gravenberch; Antony, Tadic, Neres

Opstelling AS Roma: López; Mancini, Cristante, Ibañez; Peres, Pellegrini, Diawara, Spinazzola; Pedro, Dzeko, Veretout

Related posts

1 Comment

Comments are closed.